Hello!

Ei me sitten mentykkään Juhon kanssa sn kotiin perjantaina, koska jouduttiin vahtii mun sisaruksia mut kai se niinkin se perjantai meni ku EO ja JJ tuli meille ja mentiin Cittaris käymään heses ja hakee vähän juotavaa Juholle. Sit tultii takas meille ja katottii Scary movie 4, ihan mahtava ja hauska leffa!!

No lauantaina sitten mentiin Juhon hoodeille, kun sen äiti tuli hakee meidät ja siellä sitten oltiin ja syötiin.. Juhon  äiti leikkas Juholle hassut hiukset mut ne oli kivat ! Sit tultii meille ja pelattii taas vaihteeks Monopolya jota en tällä kertaa voittanu ku aina osuin Juhon tonteille joissa oli hotelleja.. DAMN! Mun pikkuveljellä on jotai näppyjä kehossa ja äiti vei sen tk:hon, jos se onki joku rokko :( IU ! so nasty!

Mutta sit ku ne tulee mennää äitin kans kauppaan hakee piparkakkutalon aineksia ja aletaan väsää sit sellasta, ja mulla on hyvä visio koristelun suhteen:)) 

Juho on töissä ja nään sen vasta illalla 8 :( joten mulla on tässä 8h aikaa leipoo ja vähä tehä koulujuttuja ja omaa aikaa siis löytyy mutta plääh, oisin mieluummin sen hasuvarpaan kainalossa LOVE YA <3